Știm cum este atunci când, un telefon scump ca iPhone 11 Pro se sparge. Ecranul unui iPhone 11 Pro Max, desi rezistent la diverse intemperii, se poate crăpa atunci cand îl scăpam accidental. Aspectul neplăcut al unui display iPhone spart, ne poate scoate din zona de confort, soluția fiind înlocuirea acestuia cât mai rapid.

Cât costă si cât dureaza înlocuirea pentru display iPhone 11, 11 Pro Max?

Înlocuire display iPhone 11 OEM(original) – 800 ron
Înlocuire display iPhone 11 Pro OEM(original) – 1300 ron
Înlocuire display iPhone 11 Pro Max OEM(original) – 1500 ron

Echipa Mobitel Service, vă propune componente originale Apple, astfel încat înlocuirea display-ului iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max sa fie o reparatie facilă, rapida si avantajoasa ca si preț. Montajul display-ului iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max este gratuit, timpul de interventie fiind in jur de 30 minute. Este clar pentru totata toata lumea că este neplăcut atunci cand suntem privati de telefonul mobil, din aceasta cauză, încercăm ca intervenția de schimbare a ecranului iPhone să fie cât mai rapida.

Înlocuire, schimbare display iPhone 11, 11 Pro Max pe loc, montaj gratuit!

Tehnicienii Mobitel Service, te așteaptă in zona Parcului Cismigiu, Regina Elisabeta 35, cu oferte avantajoase pentru înlocuire display iPhone 11, 11 Pro Max. Timpul intervenției este de 30 minute, iar iPhone-ul dvs, va arăta ca nou din punct de vedere estetic si va funcționa impecabil avand in vedere ca lucram cu componente originale Apple.

Pentru programari, ne puteți contacta telefonic la numerele afișate pentru o înlocuire display iPhone original, pe loc in cel mai scurt timp.

Garanția pentru toate intervențiile efectuate in service-ul Mobitel, este de 90 de zile, plata făcandu-se cu card, cash sau OP. Dacă din diverse motive reparația nu se poate face pe loc, vă putem ajuta cu un telefon de schimb, pe toata durata reparației.